Mondanátok nekem doramákat?
Nem szándékozom belekötni, ne annak vedd! Tényleg csak az egyszerűség kedvéért kérdezem.
1.- Neked honnantól számít híresnek? Mert például a Frankenstein's Love japán sorozat ami most megy, ott a távol-keleten óriási népszerűségnek örvend, nagyon híres, de a világ más részeire alig jutott el, a gyűjtőoldalakon is maximum az 5. részig van feliratozva, pedig már jóval tovább tart.
Vagy például a My Mother is a Daughter-in-Law című dél-koreai sorozat. 2015-ös, 136 epizódos, mégsincsen ingyenes online videómegosztón angol felirattal sem. Egyedül az ondemandkorea oldalon találtam meg, ahol viszont csak Amerikából elérhető, és kiszűri a hola plugint, a vpn-eket, a proxy oldalakat, stb.
2.- Azért legalább egy műfajt. Vagy valami helyzetet. Mert ajánlhatom én az Accidental Couple-t, ha nem szereted a romantikust. Ajánlhatom a The K2-t, ha nem szereted az akciót. Ajánlhatom a Hwarang-ot, ha nem szereted a kosztümöst. Ajánlhatom a Dream High-t, ha nem szereted az idolost. Ajánlhatom a 1 litre of tears-t, ha nem szereted a siratós/betegséges-t. (Istenem ezen férfi létemre mennyit bőgtem) Ajánlhatom az As One-t, ha nem szereted a sportost. És így tovább folytatódhat a sor. Szóval jó lenne egy két témakört/műfajt, valamint legalább példahelyzetet hozni.
UI: Valamint mivel nem nagyon találni úgy sem magyar feliratosan online letöltés nélkül, nem annyira híreset végképp, így gondolom nincs gond az angollal. Akkor pedig ajánlom ezt: [link]
Itt valaki valamilyen típusút keres, az megnyit egy témát, és általában sok válasz érkezik. Ha nem is akarsz új témát nyitni, nézd át a többieknek mit ajánlottak, hátha találsz köztük magadnak valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!