Lány otakuk figyelem! Nem tudom hogy vagytok vele de én oda vagyok Kou ért a Diabolik lovers-ből és ti?
Szia!
Ugyan én nem nézem a Diabolik Lovers-t, de képek alapján szerintem én is oda lennék érte. 😄
Én is imádom.Lehet,hogy azért nézett így rád,mert neki nem jön be.
De nekem Ayato a best.👌👌👌
Kicsit későn válaszolok, de azért leírom amit gondolok, hátha valaki megnézi később is a kérdést... na szóóóval:
#4-es, nekem is ugyan ez a véleményem mind az animéről, mind Ayato-ról és Kou-ról!
Nekem tetszett mind a 2 évad, de a "nem szól semmiről" tényleg leírja az anime jellegét, akármilyen jó/aranyos volt.
A "-sama"-hoz pedig annyit, hogy mi is mindig így beszéltünk az otaku barátnőmmel, sőt egyszer kitalálta, hogy "-chan"-ozzuk egymást. Mindenki hülyének nézett amikor animés dolgokról beszéltünk vagy fangörcsöt kaptunk, de nagyon izgi volt... tehát szerintem egyáltalán nem baj a "-samaaaa". Legalábbis ha te az elmegyógyból, akkor mi a diliházból szöktünk meg😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!