Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mibe illik mennii?

Mibe illik mennii?

Figyelt kérdés
Noverem eskuvojen tanu leszek ..miylen tuhat illik felvenni ?? A baratommal odsze kell oltoznunk vagy ez nem olyan "fontos" mint a koszoruslanyoknal ? Segitseget elore is koszonom

2017. júl. 25. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a nővéreddel beszéld meg!
2017. júl. 25. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Csinos ruha. Akár lehet olyasmi is, mint a koszorúslányok ruhája. Semmiképp se egy buliba való ruhát válassz. Hanem elegánsabbat.

Nem kell összeöltöznöd a barátoddal.

2017. júl. 25. 10:21
 3/4 anonim válasza:

miert kellene osszeoltoznod a baratoddal??? ha a novered kulon nem kert meg ra akkor ha ossze akarsz oltozni vele akkor oltozz de ha nem akkor nem. de egyebkent csatlakoznek az elso valaszolohoz hogy szerintem is beszelj a novereddel. es igen a masodiknak is igaza volt hogy nem illik a bulis ruha vagy a tul mini. ja es arra erdemesebb oda figyelni h semmifelekeppen ne akarj tul tundokolni a noveredtol mert ez az o nagy napja!!! tehat ha rajtad mulik csak a valasztas akkor egyszeru elegans ruhat valassz es ne feltunoet!

remelem tudtam segiteni!

2017. júl. 25. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valoszakat ..noverem azt mondja neki mi degy olyanba amibe jol erzem magam ..de en nem tudom magam jol erezni csini ruhaba mert nem ez a stilusom .. nem szeretem a labaimat sem mutogatni..amibe jol erzem magam az a farmer es a tornacipo ..abba azert megsem mehetek
2017. júl. 25. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!