Hogy lehetnék légiós? Milyen egéségügyi elvárásnak kell megfelelni? (Pl. : ha szemüveges vagyok le is mondhatok róla? ) Tudom tudom, kemények a kiképzések, de pár példát tudna egy volt/jelenleg is légiós embke mondani, hogy milyen kiképzés is van?
16 éves vagyok. Úgy terveztem kitanulom a szakmám bevonulok légiósnak. Hogy miért?
Mert szeretném megszerezni azt a tudást, szeretném kiprobálni magam, kihívás elé állitani.
Nem a pénzért.
Mielött írnátok, de ezzel kapcsolatban már találtam kérdést ezen az oldalon, de sok mindenre nem kaptam válasz meg már pár éves kérdések, tehát ki tudja, hogy változott-e.
Azért egy légiósnak ennél egy csöppet önállóbbnak kell lennie! Gondold csak el, hogy pl. őrjárat közben megtámadnak egy külvárosban. Mit fogsz csinálni?
A: írsz a gy.k.-ra, hogy mit érdemes ilyenkor tenni?
B: felhívod a parancsnokod, hogy adjon tanácsot?
C: tanácsot kérsz a közönségtől, az ottani járókelőktől?
Nem ez volt a kérdés!
A különféle forumokon nem írnak mindent le. Sokkal jobb egy volt/jelenleg is légiós-tól hallani aki saját bőrén tapasztalta!
A ha egy légiós megtámadnának megvédené magát. Ennyi. Különben meg amilyen videókat láttam csak parancsot teljesítenk, tehát nem saját maguk hozzák a döntéseket. (Persze ez függ helyzetől is)
Őket kell kérdezni, ahol jelentkezni szeretnél.
Tuti, hogy mindenre tudnak válaszolni... nem te vagy az első jelentkező.
De az valószínű, hogy nyelvtudás kell.
Nyelvtudás?
Muszály egyből a francia nyelv, vagy az angol is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!