Miért törölték a gyakorikerdesek.hu-ról a kérdésemet?
Értesítést nem kaptam róla, csak a privát üzenetek közt látom, hogy törölve lett a kérdés. Pedig semmi bizarr, semmi zavarbaejtő, vagy obszcén dolog nem volt benne. Egy átlagos kérdés volt, melyre szerettem volna választ kapni.
Valakivel előfordult már hasonló eset? Nem találom a miértet sajnos. Köszönöm a válaszokat!
Ha leírtad volna mi volta kérdés vagy milyen jellegű akkor tudnának rá mondani valamit, de ez a kérdés semmi más csak egy leírása annak hogy kiírtál egy kérdést és azt törölték. Konkrétumok nélkül nem lehet mit mondani rá.
99% hogy beleesett a:
- letöltést kértél vagy
- ismerkedni, beszélgetni próbáltál vagy
- az önreklámozás, véleménykérés
szentháromságába esett. Ez a három dolog amit a leggyakrabban kell törölni az oldalról és mind szabálysértő kérdéstípus.
Esetleg eldöntendő kérdés volt (tudja-e, ismeri-e használja-e, van-e tapasztalata valakinek valamivel kapcsolatban), bár ha normálisan van megfogalmazva akkor általában nem törlik.
Mivel a kérdés alatt csak a többi felhasználó válaszol ezért hivatalos választ nem fogsz kapni és csak tippelni lehet mi volt a baj vele (akár az is lehet hogy semmi csak félrenyomták a törlést). Akár írhatnál is az üzemeltető címére hogy megkérdezd miért törölték, de egyrészt nem állítanak vissza törölt kérdést, másrészt az sem garantált hogy válaszra méltatnak.
Valószínű, hogy nem foglalkoznának vele, úgyhogy túllépek rajta, vagy még egyszer kiírom.
Azért köszi a válaszokat és a figyelmeteket.
Önmagában a jelentés semmit nem ér, ha nem dönt úgy a moderátor, hogy valóban sérti a szabályzatot, és törli.
Valóban jelentheted bárki kérdését, de ebből nem következik hogy azt törölni is fogják. Én például jelenteni szoktam az eldöntendő kérdéseket, vagy azokat az álkérdéseket a Humor kategóriában, amik kijelentő mondatok egy kérdőjellel a végén, és/vagy megválaszolhatatlanok, és/vagy nem valós kérdések mert nem létezik rá adható (hasznos) válasz (pl. "a cickányok nem emberek?", "veszel nekem rendőrségi anyahajót?", "régi regény a régény?", "tudod ki vagyok?"), és kurvára nem törlik őket.
6-os válaszoló vagyok.
7-es válaszoló: ez igaz, valóban nem csakúgy fogom magam azt jelentem alapján megy a dolog, csak engem az bosszantott a kérdésemnél, hogy amikor feltettem a kérdésem akkor én komolynak szántam a kérdésemet és sokan leszóló hozzászólásokat írtak meg poénkodtak a kérdésemmel, ők nem is válaszoltak arra amit megfogalmaztam benne. Aztán a végén már érkeztek releváns válaszok is végre, elkezdtem örülni neki, hogy kapok rá normál válaszokat. Meg én tényleg nem ilyen értelmetlen hozzászólásokat írok ki kérdésnek amikre én is tudom a választ. Az ember ilyenkor szerintem mások érdemleges véleményére lenne kíváncsi. Csak most ki vagyok akadva, az ilyen igazságtalan intézkedésekre amik ellenem irányultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!