Ha írnék egy mangát és magyarországon publikálnám akkor ismerté válhatna? Lefordítanák, csinálnának belőle anime-t? Ha nem akkor hogy tudnám japánban publikálni?
Attól függ, hogy jó-e. Ha érdekes, jók a szereplők, izgalmas a történet.
De nem hiszem, viszont ez ne törjön le.
Csináld meg nyugodtan, ha élvezed.
Ha kész én lefordítanám angolra, és Amerikában próbálkoznék inkább, ott több esélyed van.
Sok siekrt!
Mondoconon pl árulhatnád, ott lehet, hogy megvennék az emberek, de az, hogy Japánba betörj, szerintem lehetetlen. Főleg az, hogy animét készítsenek belőle!
Hány éves vagy?
Tudtommal nem volt még egyetlen nyugati mangaka sem de valakinek el kell kezdeni xD
Egyébként nem akarom összetörni az álmaidat, de szerintem találj ki magadnak más célt mert ennek mikroszkopikusan kicsi az esélye hogy összejön.
Ha mindenáron alkotni akarsz manga formában, kiadhatod itthon (van pár magyar manga, nekem még nem volt dolgom velük), vagy webcomicként is megoszthatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!