Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ! SOS! Mit tudok kezdeni egy...

! SOS! Mit tudok kezdeni egy pszichopatával?

Figyelt kérdés
Hatalmi játékot akar velem játszani aminek a tétje a barátnőm. De a barátnőm nem veszi észre, igazából, hogy is venné? Egy pszichopatáról beszélünk. Nagyon jól csinálja a dolgát, kedvesebb a barátnőmmel mint a Jézus Krisztus, manipulálja ellenem, és bennem pedig egy ellenséget lát. Mit tudok csinálni? Az egom már így is darabokban, belemenjek a hatalmi játékába? Egy pszichopata ellen van esélyem? Nem tudom mit kéne tennem, kérlek segítsetek! :(

2017. júl. 23. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
több részlet kéne, mellesleg a barátnőddel kell beszélj.
2017. júl. 23. 17:41
 2/7 anonim válasza:
Ha veled szemben kimutatja a foga fehérjét, vedd fel hangrögzítőre vagy rejtett kamerával az ilyen beszélgetéseteket és mutasd meg a lánynak. Ha ez nem ébreszti fel, akkor semmi.
2017. júl. 23. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Minden szavába benne van az a manipulatív taktika. A pszichopaták simulékonysága, kedvessége, még egy szakembert is gyakran megtéveszt. Nem tudom elmondani a barátnőmnek, egyszerűen már túlságosan bízik benne, túlságosan kötődik hozzá,szinte mindent tud róla már....most már abba a fázisba jutottak hogy bilincsbe van a keze és ezek után már nagyon nehezen fog tőle megszabadulni, ellenfélnek tekint engem, a hatalom hajtja, és manipulálja a barátnőmet, hogy én egy szar alak vagyok, de csak ilyen kis adagokban, tehát túlságosan érti a dolgát.....bennem pedig dúl a féltékenység, és a féltés egyszerre, és ez az a helyzet amikor sz*rt se ér hogy nekem van lelkiismeretem.
2017. júl. 23. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Addig úgyse mutatja meg önmagát amíg le nem győzött...
2017. júl. 23. 17:59
 5/7 anonim válasza:
Nem fogod tudni legyőzni. Olyan mesterien manipulál, hogy esélyed nincs ellene. Lásd amit írtál, hogy a pszichológust is simán átveri, hogy nála rendesebb érzőbb ember nincs a világon. Max ha olyan helyzetet tudsz csinálni amire nem tud felkészülni és hirtelen kell döntenie, mondania valamit. Akkor kimutatja a foga fehérjét. Ha olyankor ott van a barátnőd is akkor esetleg van esélyed, de ha már annyira behálózta őt akkor ezt a hirtelen kitörését is meg tudja magyarázni neki, hiszen a lila köd elvakítja az embert, és azt sem veszi észre ami a szeme előtt van. A pszichopaták meg mesteri játékosok, főleg ha még IQ juk is van.
2017. júl. 24. 07:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor vannak együtt amikor én persze nem velük vagyok. És most már a szerelmi kötődésnél tartanak. Akkor ennek most itt ennyi?
2017. júl. 25. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Miket csinál pontosan? Idézni tudsz?
2017. aug. 14. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!