Miért vagyok én ennyire tökéletesen jóképű, okos, de szerény is egyben? 32/F
Figyelt kérdés
Van köze a génekhez, vagy véletlen a dolog? Minden vonalon sikereim vannak, amihez nyúlok, siker és siker.
Lehet egyszer visszájára fordul minden???
2010. máj. 22. 13:01
11/22 anonim válasza:
Téged itt nem irigyel senki csak szán.Én legalábbis nem csajokba is vannak ilyenek h vhogy minden összejön, h kinek mi a tökéletes azt talán nem te fogod eldönteni,tökéletes ember meg nincsen,engem biztos nem tudnál ledönteni a lábamról apafej! remélem ha már ilyen tökéletes vagy, tökéletes a kocsid, az anyagi helyzeted a kecód és tökéletes mennyiségű pénz van a bankszámládon,jah szerény is vagy ez pozitív...vettem észre minden jel arra mutat...és okos is vagy na jó lenne megismerni téged meglátnám mire is vagy te olyan raj gyerek.Sok jó pasi van manapság, ahogy nő is.
12/22 A kérdező kommentje:
13:14 Köszi, viszont.
Van nekem is bánatom -nem sok- de a mások irigységét soxor érzem sajnos.
2010. máj. 22. 13:18
13/22 anonim válasza:
B*zdmeg 32 evesen h lehet ennyi eszed, hogy ilyen kerdeseket teszel fel?
14/22 A kérdező kommentje:
13:19 azért tettem föl tulajdonképpen, hogy szerintetek ez meg fogja magát bosszulni, és később rosszra fordulhat a sorsom, vagy ez nem törvényszerű?
2010. máj. 22. 13:33
15/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de itt nem irigyek vannak, ha te olyan okos vagy nem jut el a 32 éves agyadig h te teszel fel hülye kérdést?de ne aggódj jön a világvége hamarosan s akkor visszájára fordúlnak a dolgok, érett pasi létedre elég éretlen vagy már bocsi.
16/22 anonim válasza:
Remélem egyszer a visszájára fordul, mert én már frászt kapok az ilyen tökéletes emberektől...
17/22 A kérdező kommentje:
14:07 : mi a bajod velem? Jobban tetszene, ha egy szerencsétlen flótás lennék, vagy beteges? Aki nem örül a másik ember sikerének, annak torz a lelke szerintem.
2010. máj. 22. 14:12
18/22 anonim válasza:
14:06os vok..én örülök más ember sikereinek feltéve ha nem veri nagy dobra a dolgot 32 éves érett pasi létére...szeretnék ilyen sikeres fasza pasit megismerni bár volt több is a környezetembe,neked mik a sikereid a nagy önbizalom mellett??persze legyen önbizalmad olyan szerény szinten ahogy írtad a kérdést, jobban csipem a magabiztos 30asokat mint az önimádókat talán vonzóbb is lennél ilyen fényszögből.
19/22 A kérdező kommentje:
14:06 Igaz csak két mondatból ismersz, de én is magabiztos vagyok. Ez a siker egyik titka.
Sok ellenérzéssel találkoztam itt, de az életben gyakran behódolnak nekem férfiak/nők egyaránt.
- persze a férfiak nem szexuális értelemben -
2010. máj. 22. 15:52
20/22 anonim válasza:
Nincs itt semmi ellenérzés 14:06os vagyok, csak akkor rosszúl fogalmaztad a kérdést,sikerednek a titka egyértelműen a magabiztosság s ez így is van rendjén.Ha az embernek helyén van a lelke ki van békülve önmagával s egy kicsit szereti is magát, (mert azért valljuk be igen kell egy kicsit szeretni magunkat)valóban bejönnek a dolgok az életben,ha vkin látszik h jól érzi magát s pozitív a kisugárzása természtes h bevonzza a többi embert is, én is tapasztaltam és tapasztalom is ezt,a pozitív dolgok sikerhez vezetnek,sztem a géneknek annyira nincs köze, bár lehet h alapvetően a családod is ilyen inkább itt a kisugárzásodon mentalításodon van a hangsúly h pozitív vagy és ezért sikeres az életed,ne akard h rosszabb legyen visszájára forduljon, inkább akkor élvezd az életet tovább...sok sikert a továbbiakban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!