Ki a legjobb magyar videós?
Nincs "legjobb videós". Ki mondja meg hogy ki a legjobb és miért neki van igaza?
Van jó videós és rossz videós. Két embert össze lehet hasonlítani ha van közös tulajdonságuk és az egyik valamiben jobb lehet mint a másik vagy rosszabb. De legjobb magyar videós nem létezik.
Kérdezhetnéd inkább úgy, hogy:
SZERINTETEK ki a legjobb magyar youtube videós?
Erre válaszolva én talán TheVR-t mondanám, mert nagyon szép munkáik vannak egy-egy készülékbemutatóról, és humoruk is van.
Igen, ez teljesen relatív :D
Számomra csak a kifejezetten pörgős mégis tanító jellegű videók tudnak érdekes lenni, és a humor még plusz pont.
Ezek alapján 3 kedvenc magyar videósom van:
Pamkutya (Már szerintem 4 éve nézem őket) ,
Szalay Isti (őt kb 2 éve) ,
és ViccElek (őt mondjuk csak idén találtam, de őt is bírom nagyon )
nekem Magyarósi Csaba és Pamkutyáék videói jönnek be legjobban.
de olyat, hogy legjobb videós nem lehet és nincs is értelme mondani. jobb esetben más-más műfajban alkotnak, videónként is más-más témát dsolgoznak fel más-más stílusban, szóval nem csak mindannyian másmilyenek, hanem minden videójuk is más és más. persze általában van egy stílusuk, tematikájuk, ami általában jellemzi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!