Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagy baj?

Szerintetek ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Èjjeli fogszabàlyzòm van. Kb egy ève hasznàlom. Előszőr naponta kellett berakni este, utana megint csak kevesebb ideig majd 2 naponta. Most voltam fogszabàlyozàson ès mondtak, hogy most elèg csak 3 naponta (szerda, szombat) de azt szigorùan. Èn tegnal este (szerda) elfelejtettem berakni, reggel vetten èszre de akkor màr mindegy volt. Persze ezelőtt is volt màr ilyen (2 honaponta egyszer nèha előfordult) de akkor könnyebb volt engyensùlyba hozni de ez a 3 naponta ùj. Ma este be akarom rakni meg talan holnap este is de nem tudom most, hogy legyen. Anyàt kèrdeztem, azt mondta nem olyan nagy gond a lènyeg,higy egy hèten kètszer bent legyen. Szerintetek? Valami tanacs? 16L

2017. júl. 20. 07:15
 1/1 anonim válasza:
Szerintem nem nagy gond, csinálhatod magadnak is a 3napi rendszert nem muszáj szerda szombat , úgyis már csak a biztos csontosodás miatt kell hordani
2017. júl. 28. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!