MIt csinálsz 2012 ben világvége előtt?
01:07
xDDD:D
röhögök a sok hülye emberen akik azt hiszik, hogy lesz valami:D
Én nem tudom,majd 2012.dec.21-én kiderül:D
Elutaznék gyorsan Ausztráliába,csak mert nagyon el szeretnék menni oda,aztán haza,hogy itthon haljak meg,a családom,állataim és barátaim közt:D
Rossz hírem van, már 2000-ben is biztos volt mindenki a világvégében. Amikor a Y2K nevű történet volt - mindenki attól félt, hogy a számítógépek nem képesek az ezredfordulót lekezelni, emiatt összeomlik minden - nem olmlott. Én is hittem benne, ezért nem is terveztem ennél hosszabb távra. Aztán 30 felett rá kellett jönnöm, hogy a világvége elmaradt. Mindig a világvégét várni és addig tervezni nem éppen bölcs dolog.
Nem lesz világvége 2012-ben, ahogyan nem lett a nagy hadron ütköztető 2009-es beüzemelésekor sem, pedig már mindenki felkészült, hogy a fekete lyuk beszippant bennünket. Remélem, ha beszippant egy fekete lyuk, az csak azért lesz, mert lekapcsolt villanynál szaporok éppen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!