Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerült a rendelé...

Szerintetek sikerült a rendelésem a wish-rol?

Figyelt kérdés
Rendeltem a wishrol, elég nehezen de sikerült elfogadtatni vele a kártyámat. A rendelés sikerült (vagyis vissza igazoló emailt kaptam) De viszont a számlámról nem vonta le?! Az ismerősömnek egyből levonta ahogy megrendeltem. Tőlem viszont még mindig nem.

2017. júl. 19. 18:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Elírtam. Tőle azonnal levontak ahogy megrendelte a dolgokat. A furcsa még az hogy ugyanannál a banknál vagyunk ugyanaz a kártyánk. És tőle egyből levonta tőlem pedig nem.
2017. júl. 19. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Az időpont is azonos volt? Ha a banki ügyleti időszakon túl kezdeményezel utalást, az csak a következő napi nyitástól kezdve lesz feldolgozva, addig függőben van.
2017. júl. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!