Az ázsiacenterbe lehet venni japán édességeket?
Figyelt kérdés
vagy animés cuccokat esetleg mangát?2017. júl. 18. 11:42
11/15 anonim válasza:
A honlapjukon konkrétan még csak szó sincs élelmiszerekről. Legfeljebb valamelyik kisebb üzletükben, ha lehetséges.
(A Panda Food webáruházban van pár japán édesség a kínálatban)
12/15 anonim válasza:
Van kaja, de japánt nem nagyon árulnak, csak olyat amihez hasonlót ott is kapni.
Japánból érkező japán édességet japán boltban találsz.
13/15 anonim válasza:
Elméletben lehet kapni japán édességet pl pockyt, de én még nem láttam. :/
Mondjuk eddig csak nehány boltban voltam ott, tehát érdemes szetnézni jobban.
Majd szólj ha esetleg te talász :D
14/15 anonim válasza:
Szerintem még mindig az a kérdés, hogy az Ázsia Centerbe szeretne venni japán édességet. Nem az volt a kérdés, hogy hol, hanem hogy hova.
15/15 Daiki válasza:
Szerintem aki válaszolt szimplán nem képes mondatot értelmezni :D Ezt kérdezte: Az Ázsiacenterbe lehet e venni japán édességet...nem tudom ebbe mi nem volt világos... :D De k**** fogyatékos vagy ember ha ezt nem értetted meg így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!