Lehet valaki úgy drogfüggő, hogy csak maximum 3szor próbálta, de sirni tud, ha nincs? -
hiszen leirtam :D
ott van, ketamin
eredetelig az, igen :) de az alapban folyadék, erre a használatra meg porrá kell zúzni :D
olyan, mint mikor az ember be van rúgva, időérzék eltorzul, jó kedved van, járni nemnagyon tudsz, kábé ennyi :D jó :)
Kedves kérdező! Előre leszögezném, hogy nem szokásom ok nélkül leoltani embereket. Sőt, nem szeretem tenni, de itt kénytelen vagyok.
Könyörgök, ha már tudatmódosító anyagokat használsz, ALAPOSAN nézz utána MINDENNEK.
Egyszerűen hülyeségeket beszélsz, látszik, hogy fogalmad sincs a hatásmechanizmusáról. A Ketamin okozhat erős lelki, és FIZIKAI függőséget. A ketamin egy NAGYON erős drog, és a felhasználás módjától, és az anyag tisztaságától/szennyezésétől függően, nagyon veszélyes is lehet.
(izomba szúrás esetén: rengeteg fertőzés, gyulladás, izomsorvadás, túladagolás a bizonytalan tisztaság miatt stb.. szájon át: gyomorfekély, bél bántalmak, nagyobb esély túladagolásra stb.. Orron át: gyulladások, kisebesedések, tüdő gondok, stb..)
Továbbá gyakori használat mellett, a hatása alatt légzési nehézségeket, felgyorsult szívverést, hányást, okozhat. A hányás meg azért nagyon veszélyes ketamin esetén, mert a ketamin nagyon durván érzéstelenítő hatású, ami hányás közben komoly problémákat okozhatnak. Nem egy ember halt már bele azért, mert ketamin hatása alatt hánynia kellett, majd a hányás elakadt a torkában, és megfulladt.
Jól hangzik, mi? Pedig a ketamin ilyen, és ha nem felelőtlenül, tanulmányozás nélkül szednél össze vissza ilyen szereket, akkor ennek tudatában lennél, és nem pofáznál olyan hülyeséget, hogy nem okoz komoly függőséget.
Gyakori használat mellet mentális problémákat is okoz. (orvosi kutatások által alátámasztva, nem úgy mint az áltudományos antifüves hülyeségeknél) Leggyakoribb a paranoiás téveszmék kialakulása.
Sajnos már rászoktál. Persze még nem olyan vészes a helyzet mintha már évek óta élnél vele, de ha nem akarsz később majd a fizikális elvonási tünetekbe belehalni, vagy a hatása alatt megfulladni, akkor sürgősen szokj le róla.
nem azt irtam :)
azt irtam,hogy egy alkalom után nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!