Szeretnék létrehozni egy állatos témájú instagram fiókot. Hogyan kezdjek neki?
Szóval nagyon tetszenek az ilyen állatos instagram fiókok, és úgy döntöttem, szeretném én is megmutatni az embereknek a cicusom :) Viszont nem vagyok valami nagy instás, és nem tudom, hogyan kezdjek neki :D Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, normális hangvételű válaszokat várok rájuk. Előre is köszönöm :)
1. Milyen felhasználónevet célszerű választani?
2. Miket érdemes és/vagy szükséges leírni a kiskedvencről a leírásban?
3. Milyen hashtageket érdemes használni macskás profilnál?
4. Hogyan lehet szép, jó minőségű képeket csinálni telefonnal? (elég jó a kamerám, de ha tudtok valami pluszt, ne kíméljetek)
5. Hogyan lehet lájkot szerezni könnyen? Nem célom a több ezer lájk, viszont azért egy 50+ kellemes látvány lenne :D
6. Hogyan gyűjthetek követőket? Ebből sem igazán célom a többezer, inkább itt is csak az 50+
7. Szoktam látni, hogy néhányan úgy írnak a kép alatti leírás szekcióba, mintha maga a macska gondolatai lennének leírva. Melyik jobb? Ez vagy inkább az, hogyha a saját gondolataimat írom oda hozzá? :)
Remélem, nem túl hosszú :) Elnézést, ha rossz kategóriába tettem. És előre is köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!