Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki utálja még DeviantArton...

Ki utálja még DeviantArton azokat a randomfavolókat, akik csak favolnak, de saját képet nem raknak fel, vagy ha mégis az sem művészeti alkotás, csak mondjuk egy fotó a kutyáról?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Esküszöm, nem értelek... :D

Nem csak azoknak hozták létre az oldalt, akik "művészek". :) Gondold tovább, aztán menj vissza festegetni, hogy feltehesd devart-ra, és tovább rinyálhass, hogy "cöhhh, ennek sincs semmije fent, mekkora köcsög".. Egyszerűbben: savanyodj csak a saját levedben.... :)

Megint még egy: Már ne haragudj, de honnan a f.szból tudod, hogy akire te azt mondod, hogy csak "sima képfeltöltő oldalnak használja" az oldalt, az nem lát benne semmi művészit, ami miatt feltöltötte...

Minden téren ilyen rinyás vagy?

2010. máj. 22. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

A kedvedért leírom annak a palettának pár lehetőségét, amelyen beállíthatod, hogy mért regeltél DA-ra. Az alábbiak közül szinte mind olyan, ami ha te vagy, akkor nem vagy köteles képeket felrakni, mert nem vagy festménygyártó (amúgy egyik esteben sem vagy a regelés után képet felrakni, nem tudom, honnan veszed).

- Art Appreciator (Nézelődsz, de nem épp azért regeltél, hogy feltegyél valamit, mert nem azzal foglalkozol időd nagy részében, hogy fess/írj akármi.)

- Art Student (~ vagy, és szeretsz alkotásokat nézni, emelett nem biztos, hogy teszel fel cuccokat.)

-Brown-noser (eleve baromság, szóval ez mutatja, hogy ne vedd ennyire görcsösen komolyan az egész "úristen-DA-artist-vagyok!!!!!" dolgot...)

- Comment Addict (ahogy a neve mutatja.)

- Community Addict (szereti a közösségeket, de éppen nem tud jól rajzolni, írni akármi.)

- Critic (egyértelmű.)

- DA-addict (ugyanaz, mint a Brown-noser-nél.)

- DA Supporter (nem köteles művészi képet felrakni.)

- DA-Forum Addict (talán nem tud fényképezni, lehet, hogy még fényképezőgépe sincs, és rajzból is mindig egyest kapott, magyarról nem is beszélve)

- General Addict (nem kell magyarázni.)

- Gift Giver (ezt sem.)

- Shoutbox Addict (és ezt sem.)

Pluszban ott vannak még a

- New Artist (teljesen totál kezdő szegény a művészet minden terén, de szerencsétlen beregelt, hogy tudjon nézelődni, és letölteni, favolni, hogy ne könyvjelzőkkel apassza el a böngészőt.)

- One Who Left DA and Came Back (volt már cucca fent, de lemászott DA-ról, de visszajött, és majd újra telenyomatja a profilját sok szarral.)

Ezekből mind láthatod, hogy egyáltalán nem csak a jókezű, jó rímeket kitaláló embereknek találták ki a DA-ot, pluszban, hogy megannyi oka lehet annak, ha valaki nem tesz fel egy büdös képet se.

Továbbá a beregelésnél sem láthatsz felszólítást, ami kimondaná, hogy ha nem "artist", akkor húzzá el a jó büdösbe, és ne merjé' regelni!

És mégegyszer: Egyik tag sem köteles egyetlen művészi képet, nyakatekert verseket sem felrakni, csak azért, mert téged "megb.sz az ideg", ha nem látsz a profiljában egy képet sem.

Egy darab embert nem ismersz meg abból, ha ránézel a profiljára, hogy megmondhasd, "de f.sz, hogy nem rak fel semmit..." Mivel nem nincs közöd hozzá, ki miért regel be. :)

És ha azok a tehetségtelen (teljesen szubjektív) emberek, akiknél nem látsz képet, és egyszer mégis felraknak egyet, akkor azon lennél kiakadva, hogy hogy mert ilyen sz.rt felrakni?

És tudod nagyon jól, hogy vannak olyan alkotások, amikhez regisztrálni kell, hogy megnézhesd, letölthesd stb.

Az "egyetlen kutyás kép" dologhoz pedig: van egy olyan kategória is, hogy "General Digital Photographer". :))))

Szép Napocskát! :)

2010. máj. 22. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:

NEM bäsz meg az ideg. Egy szóval sem mondtam, ogy ideges leszek, csak kíváncsi lennék rá, mit tud ő, és CSALÓDOM, amikor azt látom, hogy semmi sincs ott.

Azokkal semmi bajom, akik felraknak paintban rajzolt gyerekrajzokat, mert ők igyekeznek, de akik ilyen facebook-ra való képeket pakolnak fel, arra ott a facebook.

Ha mégis ideges lennék, a válaszok miatt. Oké, én is hülye voltam, hogy fel mertem tenni egy ilyen kérdést, pont rossz pillanatom volt.

2010. máj. 23. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Látom. :D
2010. máj. 23. 15:15
 15/15 anonim válasza:

nekem sincs képem,csak "favolok", hogy tudjam, valahol egy csokorban vannak a kedvenceim.

És ennyi. Hogy más mit gondol, az már nem az én bajom:)

2010. júl. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!