Elakadtam az írásban! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Körülbelül őt éve íróstól aktívan, ezalatt az idő alatt főleg novellákat publikáltam, de van három futó regényem is (ebből csak egy van egyelőre fent a neten) Hosszú hónapok óta van már, hogy elakadok az egyik regényemmel. Bármit írok le, az nem tetszik, rossznak találom, és ez nagyon felbosszant, ugyanakkor csalódottá is tesz. Mit tehetnék, hogy ismét menjen az írása?2017. júl. 15. 21:55
1/2 anonim válasza:
En is szoktam irogatni.Igaz inkabb csak szuleimnek,es,ha arra gondolok,hogy ok ezt majd elolvassak,akkor sose megy jol. Lazits es ird ugy,mintha magadnak irnad. Nekem ez valt be.
2/2 PresidentEvil válasza:
.
Ne erőltesd. Majd megy, ha lesz ihleted. Legalábbis abban az esetben, ha egyébként tudod, merre fog haladni a történet. Ha nincs vázlatod, nincs meg a kezdet és a vég, vagyis te sem tudod, mi fog történni, úgy tényleg nagyon nehéz folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!