Magyar vagyok, éstudok románul. Ez baj?
Igen, ez baj.
Rendes magyar ember semmilyen idegen nyelvet nem tanul meg. A hulye turistak se hajlandoak magyarul megtanulni, hanem gagyognak itt mindenfele nemet meg angol meg francia szavakat, mennyire ego mar, akkor en mit kuzdjek, ha' nem...?
Baaj??!Szörnyü!!Hogy tanulhattál meg románul??!!Hogy mertél ilyen dologra vetemedni??!
:DDDDDD
Amúgy hogy jött neked ez,hogy románul tanulsz?Én egyébként nem tanultam,de kedvet csináltál hozzá.:)
Igen,amúgy gondoltam,hogy erdélyi vagy.:)
Akkor kicsit könnyű helyzetben vagy,mivel állítólag,ha már tudsz egy idegen nyelvet,akkor a másodikat könnyebb megtanulni,mivel van viszonyítási alapod.
"nu pot să MĂ mut..." helyesen, mert visszaható (magad költöznél, nem valaki/valami mást költöztetnél).
Csak mondom, a még jobb román nyelvtudás érdekében. Merthogy EGYÁLTALÁN NEM BAJ, csak jó, ha tudsz románul, vagy bármely más nyelven is akár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!