Melyik az a kínai bolt, és hol találom ahova ha bemennek a lányok soha nem jönnek ki?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 17:03
5/10 anonim válasza:
Én ilyet Gyöngyösön hallottam,de az már bezárt.
6/10 anonim válasza:
Én Pesten, de az is bezárt. De ott a csajok mellett a kutyák is eltűntek.
7/10 anonim válasza:
ma 17:17:
Én is hallottam egy ilyen esetről Gyöngyösön.A buszmegállóval szemben volt a bolt,ugye?
Borzasztó,hogy ilyenek megtörténnek.
15/L
9/10 anonim válasza:
ma 17:43 vagyok.
17:51:
Én olyat hallottam,hogy itt Gyöngyösön bement egy nő egy kínaiba megnézni valamit,a párja kint maradt.Már egy jó ideje bent volt a csaj,bement a pasi is megkérdezte az eladót hogy hol van.Azt mondta már rég kiment.Persze,nem ment,amúgy is azt látta volna a párja.Végül a pasi kihívta a rendőröket és állítólag a raktárban találták meg összekötve,elájulva.
Egy ismerősöm azt mondta,hogy lehet,hogy szervdonornak vagy prostinak vitték volna el.
10/10 anonim válasza:
Ezeket a csajokat mind elvitték az urbanlegendsbe, soha többé nem látta őket senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!