Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy egy napra...

Hogy lehet, hogy egy napra előre meg tudok álmodni apróbb dolgokat? Más is van így?

Figyelt kérdés
Elég ijesztő, amikor éppen történik valami, és azonnal beugrik, hogy ezt álmodtam aznap hajnalban. De csakis aznapra vonatkozó, és piti kis dolgokat álmodok meg. Példák: kolesztársam (anno, mert már 27 vagyok) sipákolt álmomban, hogy betörött a körme, aztán arra ébredtem, hogy veszettül mondja a magáét, mert betörött a körme. Vagy: anyu leküldött vegyes zöldségért a piacra - reggelre ott volt a cetli, hogy vegyek vegyes zöldséget a piacon. Vagy: nagymamám a kezembe nyomott egy ötezrest, erre anyu azzal ébresztett, hogy menjek el a mamához kérni ötezer forintot. Vagy: hideg volt a hörim teste, erre aznap elpusztult. Vagy: megrázott az áram, erre fürdés közben a frissen vakolt falon keresztül könyékig csapott meg az áram. És még sorolhatnám ezer évig. Sokszor már előre figyelmeztetem a páromat, hogy mire figyeljen, mert nem egyszer rossz dolgokat is álmodok. Ám ha időben eszembe jut, ill. emlékszem rá, és elmondom, nem teljesül. Tudnám ezt fejleszteni? Vagy nem érdemes foglalkoznom vele?
2008. okt. 17. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg naponta történik veled ilyen, vedd fel a kapcsolatot Vassyval. Itt van ő is az Interneten, és ilyen jelenségekkel foglalkozik (tudományos kutató). Ha tényleg van benned valami, miért hagynád kihasználatlanul?

Azt tudod, hogy Randi 1M$-t tett félre neked? Már, ha tényleg tudsz valami ilyesmit mutatni.

2008. okt. 17. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindíg csak utólagos igazolást nyer, ahogy írod, mert ha "időben" eszedbe jut, vagy elmondod, akkor már nem történik meg, így teljességel haszontalan "képesség".

Amellett, hogy ritka különlegs..

2008. okt. 17. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy mivel így működik, haszontalan, még ha érdekes is. Ha legalább a lottószámokat álmodnám meg... :)
2008. okt. 18. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Vassyt nem érdekli, hogy mennyire haszontalan - csak az érdekli, hogy van-e ilyen jelenség. Ha te 10 percre előre álmodsz meg dolgokat, azt is tudja kutatni és korrekt módon vizsgálni. Olvasd el, vann fenn pár oldala, ahol ilyen vizsgálatokat ír le, amelyeket ő végzett.
2008. okt. 18. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

velem is előfordul ilyesmi ,kiskoromban nagyon sokszor ahogy nőttem egyre ritkában .. :(

14/l

2010. júl. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!