Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nincs e rendszerben kép...

Miért nincs e rendszerben kép és nick-név megjelenítési lehetőség? - Szerintem kéne, hogy legyen!

Figyelt kérdés

Hogy könnyebben megtaláljuk a másik írását, véleményét.

Hogy tudjuk kinek mondunk köszönetet, vagy kinek ragálunk; illetve egy olyan karakter beazonosítási dolog, hogy aki akarja magát jelezni valahogy, az megtehesse 1 kis képecskével, ikonnal, és egy becenévvel!

Ez fontos lenne! Nagyon fontos!

2010. máj. 21. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem használni az oldalt, én is azt hittem. De most már látom, hogy jó ez így :) Ha lennének nicknevek, akk csak azért leszólnának néhány embert amit a másik kérdésekhez írt... most képzeld el:

Kérdés: Terhes vagyok.

Válaszoló #1: Menj el nőgyógyászhoz, majd megmondja.

Válaszoló #2: Persze, ne higgy a Józsinak, ő egy hülye MSZPs, mindig hazudik!!! Nem vagy terhes!

Érted? Használhatsz aláírást, ha akarsz, ez a te döntésed. Ill ha spec egy ember véleményére vagy kíváncsi, írhatsz neki mailt.

2010. máj. 21. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez egyáltalán nem lenne jó. Elég megnézni néhány fórumot, pl. a nemzeti sportét, agyba-fobe megy az anyázás, mert sokan a nickeket nézik, nem a hozzászólást, és ha valaki folyton hulyeségeket ír, akkor is leszólják, ha egyszer az életben higgadtan szól hozzá valamihez. Ez itt nem (kimondottan) fórum, és remélem, hogy nem is lesz az. Jó ez az anonimitás.
2010. máj. 21. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne xd
2010. máj. 21. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Az oldal lényege az anonimitás. Ha akarsz, írj valami megszólítást a válaszaid alá.

*Orwella*

2010. máj. 22. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Áhh, értem! Köszönöm az infókat!

A e-mail küldés elkerülte figyelmemet.

Igazodom az itteni szokásokhoz, de lehet hogy ki fogok találni valami aláírást. ;-)

üdv, ....?....

ui: A válaszok számozása sem lenne jó ötlet?

2010. máj. 22. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!