Miért nincs e rendszerben kép és nick-név megjelenítési lehetőség? - Szerintem kéne, hogy legyen!
Hogy könnyebben megtaláljuk a másik írását, véleményét.
Hogy tudjuk kinek mondunk köszönetet, vagy kinek ragálunk; illetve egy olyan karakter beazonosítási dolog, hogy aki akarja magát jelezni valahogy, az megtehesse 1 kis képecskével, ikonnal, és egy becenévvel!
Ez fontos lenne! Nagyon fontos!
Amikor elkezdtem használni az oldalt, én is azt hittem. De most már látom, hogy jó ez így :) Ha lennének nicknevek, akk csak azért leszólnának néhány embert amit a másik kérdésekhez írt... most képzeld el:
Kérdés: Terhes vagyok.
Válaszoló #1: Menj el nőgyógyászhoz, majd megmondja.
Válaszoló #2: Persze, ne higgy a Józsinak, ő egy hülye MSZPs, mindig hazudik!!! Nem vagy terhes!
Érted? Használhatsz aláírást, ha akarsz, ez a te döntésed. Ill ha spec egy ember véleményére vagy kíváncsi, írhatsz neki mailt.
Az oldal lényege az anonimitás. Ha akarsz, írj valami megszólítást a válaszaid alá.
*Orwella*
Áhh, értem! Köszönöm az infókat!
A e-mail küldés elkerülte figyelmemet.
Igazodom az itteni szokásokhoz, de lehet hogy ki fogok találni valami aláírást. ;-)
üdv, ....?....
ui: A válaszok számozása sem lenne jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!