Szűzesség elvesztése?
Tehát magadnak való vagy, szeretsz is az lenni, de azt nem szereted ha emiatt b****tatnak :-D. Világos, én is magamnak való vagyok.
A barátokról annyit, hogy nincs szükség sok barátra. Nekem is sincs sok, 1 van, de ő igaz barát. Egyébként akinek sok barátja van, annak valójában egy sincs. Azért, érdemes keresgélni mert tényleg találhatsz igaz barátot.
A párkapcsolatról azt gondolom mai világban 18 évesen a család és férj még bőven ráér, ezt nyugodtan meg lehet nekik mondani. Gondolom meg is szoktad.
Hogy mit mondhatsz a rokonoknak, hogy miért vagy magadnak való az nehéz kérdés. Tudom, hogy tudják a kérdéseket és az okoskodást csűrni-csavarni. Vannak az általános szövegek, hogy nem érdekelnek a pasik, még túl komolytalanok, nem találkoztam még olyannal aki érdekelne stb. de gondolom ezeket is már mind alkalmaztad. Azt hiszem, hogy nincs jó tanács. Esetleg erélyesebb közölhetnéd, hogy megértetted a véleményüket, de a te életed a te dolgod. És utána, ott hagyni őket egy kicsit, nyomatékosítani. De nem tudom, nem ismerem a rokonaidat.
A pasikról írt részt viszont kikérem magamnak, mert vannak rendes pasik, csak meg kell őket találni, és nem szabad feladni. Amit írsz annyiban igaz, hogy a 10en évesek még nagyon éretlenek és lehet nem ott kéne keresgélni, vagy nem őket kéne alapul venni. A pasik is tudnak szerelmesek lenni és tudnak parancsolni a farkuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!