Milyen lessz igy az életem?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok de szüleimmel soha nem megyünk el nyaralni nem mindig tudják megadni nekem a minimumot sem és ha majd felnövök akkor sem hiszem hogy lessz egy jobb,biztosabb életem és voltam már dolgozni és munkába sem vagyok jó munkaerő ,sose sikerül nekem semmi,csak álmodozni tudok mindenről és sose válik semmi apróbb dolog sem valóra,amikor meg azt látom hogy más gyerekeknek milyen jó szép gyerekkoruk van és biztos jobb életük lessz mint nekem ,ilyenkor teljesen elmegy minden életkedvem és annyira rosszul esik ez nekem hogy mindentől elmegy a kedvem.Néha már sírnom kell emiatt pedig tudom hogy nem olyan fontos dolgok ezek de mégis ilyenkor arra gondolok hogy egyáltalán minek kellet megszülessek ha ilyen erzekeny tipus vagyok es megis ilyen sok rossz érzéssel teli az egész gyerekkorom pedig tudom hogy egyszer vagyok gyerek és épp ezert vagyok szomoru hogy nem lehet egy normalis gyerekkorom és másnak pedig igen. :(2017. júl. 12. 21:09
1/7 anonim válasza:
A lesz szócskát egy "sz" - el írjuk.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az idióta válaszodat de komolyan tök kedves vagy...
2017. júl. 12. 21:17
3/7 anonim válasza:
Ne higyj a látszatnak. Attól mert posztolnak a facén, hogy itt ott nyaraltak, még nem biztos hogy boldogok. Megvan a két kezed, lábad, egészséges vagy. Ne panaszkodj. Olyan munkát kell keresni, amiben jó vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó semmiben mert túl idétlen,túl gagyi vagyok bármihez is de azért jól esne elmenni a családdal valahova meg amúgy is ebből csak azt tudom következtetni hogy nem is törődnek velem az emberek pedig lenéznek:(
2017. júl. 12. 21:38
5/7 Belavia válasza:
Dobd ki ezt a "nemvagyokjósemmiben" önmegtartóztató mentalitást, menj el melózni és érezd jól magad abból a pénzből:) Nem kell több száz km-t utazni ahhoz hogy élményei legyenek az embernek.
6/7 anonim válasza:
Annak a veledkorú kínai srácnak aki öszvérrel szántja a rizsföldeket
meg annak a szírnek akinek lebombázták a családját
meg annak a mexikóinak aki retteg mikor ki kell mennie a házból, hogy mikor kap egy kósza golyót vmelyik drogbanda összekapása esetén
meg annak a dél-afrikainak aki millió tonna (sugárzó uránt tartalmazó) aranybányából kitermelt kőzet mellett focizik
meg... nekik van életkedvük.
Pedig őket aztán tényleg senki nem sajnálja, utaztatja, stb.
Én mikor rám tör az ilyen "feleslegesnek érzem magam" akkor ezeket veszem elő.
7/7 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek válaszok.
2017. júl. 13. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!