Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mindenáron kimennétek...

Ti mindenáron kimennétek dolgozni?

Figyelt kérdés
Még dacból is? Úgy értem szerintem az emberek túlnyomó része szerintem meggondolatlanul (nem tiszta fejjel dönt erről aztán meg fejét fogja odakinnt és az kérdezi önmagától hogy: Mit keresek én itt?) vakmerően gőgből megy ki igy lázadva a rendszer ellen.Azthiszik hogy odakint minden az ölükbe fog hullani.Pedig dehogyis...
2017. júl. 11. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudod, van olyan helyzet, amikor az ember azt mondja, hogy EZT MÁR NEM!

Ezek után majdnem mindegy, hogy mi van kinn.

2017. júl. 11. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, én dacból maradok itthon.

Valahogy az van bennem hogy szar a helyzet de majd valahogy jobbá tesszük.

2017. júl. 11. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon nem lesz mindegy az neked hogy mi van kinn ha majd már megérkezésed első napján lehúznak, naponta megaláznak a munkahelyeken mindenhol mindenki beléd törli majd a lábát vagy úgy visznek be az erdőbe hogy olyan munkát adnak amit nem fogsz tudni elvégezni illetve az ilyen és ehhez hasonló helyzetek miatt majd állandóan téged fognak majd mindehonnan kirugdosni, mert magyarként és külfödiként v idegenként valószinűleg te leszel a leggyengébb láncszem külföldön. Belek ényszerülsz a feketmunkavállalásba mert hiába lesz legális státuszod senki nem fog alkalmazni.Az alkalmi fekete foglakoztatód meg majd nem fizeti ki a béred oszt majd éhezhetsz vagy lehet hogy pont egy ilyen f..sz miatt nem fogod tudni kifizetni a lakbért oszt a tulaj kirak az utcára cuccaidal eggyütt. Ok nélkül rádtámadnak v kirabolnak az utcán vagy a metróban, mindenféle előzmény nélkül kiraknak az albérletből ahol élsz,vagy napi szinten fogsz éhezni mert épp csak annyi pénzed lesz hogy naponta egyszer vagy talán készer egyél .Alkalmi munkákból fogsz tengődni magányosan élve idegen külföldi népekkel egy albérletilakásban,akikkel állandó harcot fogtok vívni abban hogy épp ki a soros takarításban ,versenyeztek a wc ért zuhanyzóért meg konyhahasználatért mer állandóan foglalt lesz minden osztmajd mehetsz a parkba sz.rni meg hugy..zni. mer "otthon" nem lehet mer mindig minden foglalt.A saját bőrödön fogod megtapasztalni az hogy mindehol csak a kiszorítósdi megy,az emberek nem befogadóak lesznek hanem kirekesztőek lesznek .Az sem fog jólesni ha főbérlő minden talákozásotokkor azt fogja tőled majd kérdezni hogy mikor költözöl már végre haza úgy végleg? Mikor húzol már el innét a jó büdös p..cs..ba az országukból?! Ja!?, Az efféle vendégszeretet nem egy kellemes érzés.Pedig ez megy odakintt...főképp angliában .

Hidd el.. akkor számodra nem lesz mindegy hogy mi vár rád odakinnt de ha nem hiszel nekem akkor hajrá.. Próbáld ki.

2017. júl. 12. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazán nem akarok kötekedni...De nem minden emberre vár ez, aki kimegy. Sokan egész jól elvannak kint, egész jól keresnek és egész jól kijönnek a helyiekkel.
2017. júl. 12. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén ha volna annyi pénzem amennyi nincs (kb 1-2milló forint)ahhoz hogy tudjak venni itthon magamnak valahol az országban egy kis zártkertet egy kis házzal,meg valami működőképes autót,bevallom meg se fordulna a fejembe az hogy mégegyszer kimenjek valalhoa külföldre dolgozni mivel a kb hátam közepére se hiányozna. Ennyivel beéérném.Számomra ennyi pénz elég is volan ahhoz hogy végleg itthon maradjak.Na de másképp nem lehet pénzt keresni .Ha angliába mész a magasadók albérlet közlekedés és kajárak miatt ,egy átlag melós bevándorló fizetésből jó ha havi ötvenezer forintot félre lehet rakni.És akkor már szerencsésnek mondhatja magát az ember ha diploma nélküli félre tud rakni odakinnt havi ötvenezret.Amerikába is lehet spórolni ott azért többet pláne ha fekete a meló, na de abb meg ott kockázat h mikor rugják ki az embert meg ki is van szolgáltatva kontraktoroknak vagy kifizetik az ember munkabérét vagy nem.

2017. júl. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!