Van kedve valakinek szimplán barátkozni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 12:40
11/19 A kérdező kommentje:
Talán itt az idő a változtatásra, és arra, hogy végre elhiggyem, az életben vannak jó dolgok és kedves emberek is. Nem mindenki
2010. máj. 21. 13:31
12/19 anonim válasza:
12:51-es MÁSIK 22/L vagyok:))))))))))))))))))
Budapesti vagyok...
13/19 anonim válasza:
Kérdező, Te fiú vagy lány vagy, hány éves merre felé laksz?
14/19 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg,hogy hol lakunk,a barátság nem attól függ, lehetne így elkezdeni egy jó barátságot, meg ismerjük egymást és eltudjuk dönteni, nem fontos rögtön találkozni. :)
2010. máj. 21. 13:41
15/19 anonim válasza:
Én egyik 22/L, Szabolcs megyei. :) Kicsit messze van.
16/19 A kérdező kommentje:
Nő vagyok:)
2010. máj. 21. 13:41
17/19 anonim válasza:
Igen, de a barátságnak az is lényege, hogy kitudod sírni magad a barátod vállán, így viszont ez elég nehéz. :) Attól függetlenül lehet, én csak kérdeztem merre lakik.
18/19 A kérdező kommentje:
persze és igazad is van, de attól még létre jöhet egy jó barátság:)
2010. máj. 21. 13:48
19/19 anonim válasza:
12.46-os vagyok
Igaza van a kérdezőnek!Egy jó barátság távolságban is ki alakulhat.A mai tudománynak köszönhetően akár "virtuálisan" kisírhatod magad a másik vállán még úgyis ha 2000 km-re lakik tőle..Az MSN, email levelezések segítségével idővel meg lehet ismerni a másikat,és szoros igaz barátság is ki alakulhat.Mire eljön a személyes találkozás ideje,már régi ismerősként/barátként üdvözlik egymást..A távolság nem számít ha mindketten komolyan gondolják a barátságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!