Igaz hogy a Balaton Sound tényleg olyan "durva" fesztivál? Mindenhol azt hallom hogy sok rossz dolog történik ezen a fesztiválon Mi a véleményetek róla?
Szerintem a Sziget és a VOLT barátságosabbnak tűnik.
Barátaimmal jövőre akarunk menni meséljenek kicsit :s
15/L
Jó a buli, csak sok köcsög van.
Bővebben: Én most voltam másodszorra a Soundon, tavaly nem volt rossz tapasztalatom egyáltalán, idén viszont belekeveredtünk a paprikasprayzős dologba, szerencsére nem minket fújtak le de nem messze tőlünk fújtak és körülöttem velem együtt mindenki köhögött meg könnyezett. Ez nem feltétlenül a Sound hibája, ilyen alakok más fesztiválokon is megjelenhetnek.
Ezen kívül óriási élmény volt mindkét alkalom még úgyis hogy csak egy-egy napra mentünk, de jövőre már egész hetet tervezünk. Arra készüljetek, hogy az árak nagyon el vannak szállva, ha nem akartok sokat költeni akkor ajánlom hogy inkább kint igyatok-egyetek.
Szerintem mindegyik barátságos fesztivál, a VOLTon és Szigeten is vannak "köcsögök". Annyi, hogy a Soundot divat szidni, mert tele van fiatallal.
Egyébként fellépők alapján döntsd el.
VOLT: főleg magyarok vannak, sok rock koncert van és hasonlók, elektronikus zene kevesebb, de azért van pár híres, pl. Martin Garrix.
Sound: Szinte csak elektronikus zene van, de van pár híresebb énekes és rapper is: pl. G-eazy vagy Dua Lipa is volt idén. Itt már sok külföldi, elég vegyes. A legtöbb ember jó fej, könnyen lehet haverkodni. (én idén voltam onnan tudom)
Sziget: Nagyon sok külföldi, kb. 50-50 magyar-külföldi. Szigeten minden zenei műfajt megtalálsz, elég vegyes. Kicsit olyan mint a VOLT felturbózott verziója.
Szóval mindegyik jó, a Soundot nem tudom miért szidják, most voltam és hatalmas élmény volt. Egyébként most pár youtubeos, pl. Royalszabi vagy Karin Dragos rakott fel videókat a soundról, esetleg nézd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!