Ha a világ holnap befejeződne, ki örülne, mit tennél ma?
Figyelt kérdés
Egy nap, egy hét, vagy akár egy hónap. Mit tennél a hátralévő időben, bármi is legyen az?2017. júl. 9. 14:27
2/5 anonim válasza:
Én rendkívüli módon örülnék neki, mert legalább be lehetne fejezni ezt a kínlódást, amit leművelek.
A családtagjaimmal beszélgetnék, aztán söröznék, és révedeznék a múlton. Másnak úgysem lenne sok értelme.
3/5 anonim válasza:
Azt tenném mint eddig, várnám a végét.
4/5 anonim válasza:
El búcsúznák a szeretteimtől a házi kedvenceimtől is , ismerőseimtől, barátaimtól végül a családdal együtt tölteném el az időmet és a kedvenc kutyámmal. Utána jöjjön el aminek jönnie kell.
Fiú vagyok 20 éves vagyok.
5/5 anonim válasza:
Felkeresném azt a személyt akit igazán szeretek(családon kívűl persze) és akkor talán bemerném neki vallani az érzéseimet(ő nem szeret). Családommal lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!