Hogy bírjam ki?
Figyelt kérdés
Hogy bírjam ki a nyarat? Az a helyzet, hogy gyűlölöm a nyarat. Utálom az egészet. Rosszul vagyok a melegtől (ténylegesen fizikailag pl fejfájás, rossz közérzet), utálom, hogy semmit sem tudok csinálni, mert 35 fokban nem lehet sehova se menni, mert rosszul leszek. Utálom, hogy nem tudok kivel találkozni, mert a barátaim más városokban laknak. Hogy bírjam ki szeptemberig? Mit csináljak? Előre is köszönöm a segítséget!
20/L
2017. júl. 8. 12:05
1/5 anonim válasza:
Sajnos ez lesz minden nyáron , vagy vihar esővel és pára vagy perzselő fosika . Szellőztess minden este kereszthuzattal reggelig . Meleg zsíros és sós ételt kerüld , sok üccsi dinnye , zuhany , menta tea segít .Utazz légkondisvonattal lázázz mozizz . Kerüld a fesztivált , nyitott teret , este bringázz a szabadban .
2/5 anonim válasza:
Próbálj meg késődélután vagy éste programokat szervezni hogy találkozz a barátaiddal. Én szeretem a nyarat pedig én is izzadok mint a ló ebben a melegben elég el sétálnom a boltig és ki ver a víz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igyekszem valahogy kibírni a nyarat. XD
Velem általában az van, hogy meg se mozdulok, de ömlik rólam a víz. XD Kellemetlen.
2017. júl. 10. 22:14
4/5 anonim válasza:
Nekem elég egy kicsit mozogni ilyen melegben és mintha leöntöttek volna vízzel. A melóban főleg.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ismerős érzés. ://
2017. júl. 11. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!