ARMYK! Szerintetek ki a leghelyesebb a BTS-ből?
Hú, sok mindent mondtak itt előttem, de azzal teljesen egyetértek, hogy nem szabad őket elkülöníteni, hogy ki a leghelyesebb, mert mindannyian szépek, sőt gyönyörűek.
Engem Jin fogott meg az eső pillanattól kezdve, elsősorban a hangja, másodsorban a személyisége, és csak harmadsorban a kinézete miatt. Azonban a többiekről sem feledkeztem meg, Hobi az én bias wrecker-em, (Meg talán Jimin... De Hobi az esőszámú wrecker, az ő mosolya az, ami mindig feldob, Jimin-en meg nagyokat kacagok inkább, és imádom a hangját.) és mondhat bárki akármit, szerintem eszméletlenül szép srác, ugyanúgy mint Namjoon, akit szintén rengetegen fúrnak.
De igazad van, V is nagyon helyes, néha ha nézem, én is hátast dobok. Mondjuk neki szerintem a szemeiben rejlik a bája. (Mint szinte mindenkinek. Imádom a szemeiket.)
Most, pedig, hogy csacsogtam egy sort, lezárnám azzal, hogy számomra ők mind elmondhatatlanul GYÖNYÖRŰEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!