Annyira lejárt lemez már a bikicsunáj, szerinted is?
Figyelt kérdés
Eleinte vicces volt, de most hogy már a csapból is ez folyik, elvesztette a poéntartalmát.
Már csak 10-16 évesek röhögnek rajta szerintem.
2010. máj. 20. 20:50
11/15 anonim válasza:
Bikicsunáj : A cyber hülyegyerekek széles körében elterjedt napiszar szleg .
12/15 anonim válasza:
szerintem elsőre is gáz volt. dehogyisezpokahontasz viszont tényleg vicces volt.:D
13/15 anonim válasza:
úgyse tudsz mit tenni ellene, nálunk már elterjedt köszönés :) szépen lassan olyan lesz, mint a szia, vagy a helo, akkor az miért nem idegesít. engem konkrétan az idegesít, hogy sokan csak úgy hobbyból eljátszák, hogy ez meg az idegesíti őket.
15/15 anonim válasza:
ne foglalkozz azzal hogy a másik mit szeret!!! ha te nem szereted nem hallgatod. aki szereti hadd hallgassa... nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!