Fiúk, megcsókolnátok egy fogszabályzós lányt?
Figyelt kérdés
Most rakták fel a fogszabályzómat és most megyek majd gimibe. Félek, hogy nem lesz olyan fiú, akinek tetszenék.2017. júl. 6. 11:42
1/3 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni, sőt van aki direkt ez jön be. Feleslegesen stresszelsz már most olyan dolgon ami egyrészt nem jósolható meg, másrészt nem is ez fogja meghatározni az életedet. Először illeszkedj be és vedd fel az iskola ritmusát, ha ezen túl vagy akkor majd jöhet a csókolózás.
2/3 anonim válasza:
Abszolút nem ezen múlik. Én három éve fogszabályzós vagyok és nagyon szeretem ❤ nem tudom miért, de már csak fogszabályzóval érzem magam teljesnek. A fiúkat tapasztalataim szerint nem zavarja, így is elég népszerű vagyok a fiúk körében. És van barátom akivel már csókolóztunk❤ Biztos találsz valakit 😉❤
15/L
3/3 anonim válasza:
Nos, én még általános 8.ban vagyok, de nem hiszem, hogy ez lenne életed legfontosabb kérdése. Inkább koncentrálj a tanulásra. És amugy nekem is van fogszabim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!