Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítséget kérek mit jelent ez?

Segítséget kérek mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Kaptam a bíróságtól egy papírt ez áll benne...végrehajtási eljárást elrendelik a vh számú iratok egymáshoz történő csatolását.

Legyszives csak olyan válaszoljon aki tudja a választ a kérdésre köszönöm.

2017. júl. 6. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,ilyen esetben be kell menni a végrehajtó irodába és megállapodást kell kötni velük.
2017. júl. 13. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Az iratok csatolása

24. § (1) Ha több, folyamatban lévő végrehajtási ügyben az adós személye azonos, vagy az ügyek egymáshoz csatolása egyéb okból szükséges (pl. az ügyekben ugyanazt a vagyontárgyat értékesítik), ezeknek az ügyeknek az iratait egymáshoz kell csatolni.

(2)63 A végrehajtási kérelem elkészítésének és a tartásra kötelezett adatai beszerzésének iratait a végrehajtási ügy [20. § (2) bek. a) pont] irataihoz kell csatolni.

(3) Az iratok csatolása esetén az összes iratot a legkorábban érkezett végrehajtási ügy száma alatt kell kezelni.

(4) Az iratok csatolása esetén a csatolt ügyekre vonatkozóan a nyilvántartás megjegyzés rovatában fel kell tüntetni, hogy az iratokat mikor, melyik ügy irataihoz csatolták. A csatolással érintett ügyek iratborítékán a csatolást fel kell tüntetni.

[link]

2017. júl. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!