Facebook probléma, valakinek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Üdv, a kezdőlapon már szinte mindenkit letiltottam, de néha vannak kivételek, és maradt is pár személy, akiknek nemrégiben szülinapjuk volt és odakilett téve minden kommentelő aki neki írt és a gond itt kezdődik, mikor elakarom rejteni és rákattintok a poszt jobb felső sarkában lefelé néző nyilra akkor ezt írja ki kis ablakban: "Hiba történt a kérésed feldolgozása közben."
Ez a gond már 4 napja jelen van az életemben, köszi ha tudod a választ, illetve jelenteni sem tudom a problémát mivel eltűnt nálam az az opció, ahol eddig volt.
2017. júl. 4. 16:37
2/2 A kérdező kommentje:
Igen leállítottam
2017. júl. 4. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!