Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Ti milyen...

Egyetemisták! Ti milyen módszerrel tanultok?

Figyelt kérdés
Másod éves jog hallgató vagyok, még van egy szigorlatom, viszont már teljesen elfáradt az agyam, egyszerűen nem megy bele semmi sem. Nem tudom, mit tehetnék..tényleg próbálkozom a tanulással, de egyszerűen nem megy..
2017. júl. 2. 22:51
 1/2 anonim válasza:
Tarts egy nap pihenőt, hogy ne csavarodjon be az agyad(már ha van még annyi időd) és tanulás közben is tarts egy kis szünetet (10-15perceseket) mondjuk 2 óránként. Ember függő, de nálam jobban hatott, ha korábban keltem mintsem fent maradjak hajnalig. Esetleg reggel igyál kávét és néha egy kis szőlőcukor is jót tud tenni az agynak. Én általában úgy tanultam, hogy hangosan olvastam majd miután elolvastam rögtön próbáltam visszamondani azt a mondatot (mintha vizsgán mondanám) és ha idő közben valahol elontottam akkor mindig az elejétől kezdtem el mondani és nem az elrontott résztől, nekem ez bevált, de mint már fentebb is említettem ember függő, jó tanulást, sok sikert!
2017. júl. 3. 19:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :))
2017. júl. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!