Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dobosok mit tanácsolnátok?

Dobosok mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Elakadtam a fejlődésben. Teljesen egyedül tanultam meg dobolni, szerintem egy masszív alapfokon tudok. Ami megy, az könnyen, pontosan, de mindig ugyanazokat gyakorolom újra-és újra.(Főleg Korompay alapismeretek nem csak kezdőknek+duplázópedál)De ha új dolgokat próbálok, akkor olyan, mintha fényévekkel bonyolultabbak lennének. Nekem ez csak hobbi. Nem akarok zenész lenni, vagy dobtanárhoz járkálni komoly pénzekért. Viszont jó lenne fejlődni, új figurákat elsajátítani. Mit tanácsoltok?

2017. júl. 2. 17:08
 1/1 anonim válasza:

Előbb-utóbb dobossá/zenésszé válsz ha tényleg fejlődni akarsz. Ez ettől még lehet hobbi. Sok hobbi dobos jobb némely hivatásos zenésznél is... :)

Próbáld az új dolgokat. Egyszerűen csak több időre van szükséged, mint a totál alapok esetében.

2017. júl. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!