Ha megtehetnéd, kinek mondanál és mit? Bármi lehet. Akár annak is aki már nem él
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 15:16
12/20 anonim válasza:
Hitlernek, hogy NE a zsidókat ölje hanem a cigány retkeket!!!
13/20 anonim válasza:
Csak egy szót annak aki az életem jelenti de nem lehetek vele..
Szeretlek. :(
14/20 anonim válasza:
mamámnak és papámnak hogy nagyon szeretem őket és mindent köszönök, amit értem tettek és hogy bár élnének még.
15/20 anonim válasza:
szeretlek Dóri...... de nem lehet:'(
F/18
16/20 anonim válasza:
17:58! Inkább úgy helyes, hogy: "Ne csak..."
17/20 anonim válasza:
Janamnak, hogy hiányzik:/ Wíí de megyünk majd nemsokára;)
18/20 anonim válasza:
Én a barátnőmnek hogy viselkedjen érettebben
19/20 anonim válasza:
A vérszerinti anyámtól megkérdezném,hogy "HOL VAGY MOST??Miért hagytál ott a klinikán?"
Papának mondanám és kérdezném tőle,hogy "Miért iszik ennyit apám??Nem tudnál vele valamit csinálni?" ..ja és,az "apám" se vérszerinti.:S
Ja és a dokinak mondanám,aki megműtött,hogy:"Köszönöm!Ha bármiben segíthetek,szóljon!"
A tanáromnak azt,hogy:"Szeretem magát!Hiányozni fog nagyon!" de ezt majd mondom is neki:D:D csak legyen rá időm meg bátorságom..o.O
Ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!