Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ajánlanátok magyar blogos...

Ajánlanátok magyar blogos oldalt, ahol megoszthtom a gondolataim?

Figyelt kérdés
Lehet nemzetközi is, a lényeg, hogy legyenek magyar felhasználók is. Mint pl. a wattpad.

2017. jún. 30. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálj magadnak egy külön blogot.
2017. jún. 30. 15:27
 2/5 A kérdező kommentje:
De azt hogyan? Bocsi, hülye vagyok az ilyenekhez
2017. jún. 30. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be a Wattpad-ra, hidd el megéri és egész egyszerű! Nagyon ajánlom a Wattpadot
2017. júl. 6. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:

van wattpadom, írok is könyvet :D

de szerintem nem arra való, hogy ilyen Just thoughts blogot csináljon az ember. Annyi ilyen van, és engem is sokszor idegesít a sok nem-könyv.

2017. júl. 7. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor érdemes a legalapabbat, a blogger.com-ot használni. Világszinten talán az első helyen van (már csak azért is, mert régóta él, és a "google fia"), azon rendszerek között, amik szimpla regisztrációval teljes online adminisztrációs felületet biztosítanak.

Mivel írtad, hogy nem értesz az ilyenekhez, így azt sajnos nem tudom ajánlani, de ha mégis úgy gondolnád, hogy beletanulnál egy kicsit, hogy több dolgot kihozhass belőle, akkor érdemes megtanulni hogy lehet használni a WordPress-t egy ingyenes tárhelyen. Nagyon sok videót találhatsz hozzá, ami a legelső regisztrációtól mindent végigmutogat.

2017. nov. 5. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!