Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találok koponya alakú bögrét?

Hol találok koponya alakú bögrét?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt most nem mondod komolyan??? Hát lehet van vmi hobbiboltba,vagy különleges áruházba..
2008. okt. 17. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, és ha találtam volna az általad említett helyeken, akkor már vettem volna.Néhány helyen találtam vacak műanyagokat. Jobban örültem volna, ha segítő szándékkal írsz ide, de lásd kivel van dolgod nem pontozom le a haszontalan válaszodat sem :S
2008. okt. 17. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bunkóságból irta,csak meglepődött! S feltételezte hogy ilyen boltokban lehet kapni! Amúgy én láttam de szintén csak műanyagot akkor az nem jó! Hát keress tovább..sok sikert
2008. okt. 18. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha meglepődésből írta, akkor bocsi tőle....Keresem tovább.
2008. okt. 18. 12:30
 5/5 anonim válasza:
ha porcelánból egyéb dologból akarsz látogass el egy gyárba és rendelj XD. Na amugy sztem. ha egyedit akarsz keress egy magánszemélyt aki ezzel foglalkozik itt is beírhatod egy másik kérdésbe szerintem. De ha ennyire nem akarsz vele szenvedni vannak jó veb áruházak vetera, meg egyebek. Látogasd meg őket (ha akarsz neten rendelni)
2008. okt. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!