Kik a pedofilok és mot csinálnak? Rám irt egy férfi és 25 éves! :-[És kért képet a hasamról.
Figyelt kérdés
Meg a kezemről meg a papucsomról(nem tom miért a papucsomról kellett)elsőnek kérte a papucsost..meg hogy videózzam le ahogy veszem le a nadrágomat..én perste mondtam h nem...csak a papucsosat csináltam üeg ugy h letöltöttem képet a netről!IUtána irta h legyünk barátok...sztetek Pedofil?Vagy mi?13L2017. jún. 27. 11:00
11/12 A kérdező kommentje:
Nyugodtan irhattok privit!! :-D
2017. jún. 28. 11:13
12/12 anonim 

válasza:

Régi kérdés. De nyilván nem vagy köteles neki válaszolni, sem képeket küldözgetni. Hát ne tedd!
Tudod én itt az oldalon hány privátot kapok kangörcsös fószeroktól?! Ignorálom őket, nem válaszolok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!