Pull&Bear webshopnál, hogyan tudok terméket cserélni?
Sziasztok! Négy terméket rendeltem a Pull&Bear oldaláról, megérkezett a csomag, de sajnos az egyik pulcsi nem méret, egyel kisebb kéne belőle. Van lehetőség cserére (exchange) a nyugta szerint, azt írja bővebb infó az oldalon található. Meg is találtam az oldalon az ezzel kapcsolatos infót, de ott az áll, hogy "fizikai" boltban simán visszalehet. Ezzel az a probléma, hogy nagyon messze van tőlem a legközelebbi bolt..
Online visszaküldésről ezt találtam : From home, if you request a return and make a new purchase online. If you choose home delivery for the new purchase, you must pay the shipping costs again.
Most pontosan nem értem, hogy online visszaküldésnél mi a teendő. Kifizetem újra a postaköltséget, jelölöm a nyugtán melyikkel van hiba, visszaküldöm, leírom valahova melyik méret lenne amire cserélem. Eddig sose volt hiba, egy termékkel sem. Valakinek van ezzel tapasztalata...? Előre is köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!