NCore-ba beszeretnék regisztrálni de nemtudok vlaki eltudná mondani hogy hogy kell?
Figyelt kérdés
#bgjgj
2017. jún. 25. 09:21
1/8 anonim válasza:
Zárt oldal, nincs ingyen regisztráció rajta. Meghívóval lehet bekerülni egy már bent lévő tag által aki vállalj a felelősséget érted. Pont emiatt egy idegen nem fog meghívni, mert nem kockáztatja hogy őt is kitiltsák miattad.
2/8 anonim válasza:
engem a kérdéssel kapcsolatban az érdekelne,hogy akkor végülis abban az esetben ha nincs egyáltalán olyan ismerősöm aki ncore felhasználó,akkor hogyan juthatok be?Mivel engem is érdekelne,szeretnék tag lenni már nagyon régóta.
3/8 anonim válasza:
Akkor sehogyan, csak meghívóval lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor meg kérem a nagybátyámat azért köszi a választ
2017. jún. 25. 13:30
5/8 anonim válasza:
Ritkán, de lehet találni önzetlen és bátor embereket akik bárkit meghívnak. Persze nem itt, hanem meghívókérős-cserélős fórumokon. Persze így is akár több év eltelhet mire meghívóhoz jutsz.
Kivéve ha annyira kell a pénz az üzemeltetőnek hogy hajlandóak megint megnyitni az oldalt fizetős regisztrációval. Akkor kb 2 ezer forintért kapsz meghívót. Ilyen eddig egyszer volt az oldal 10-11 éves történelmében.
6/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy egy meghívóhoz ingyen hozzájuss, 1000 pontot kell elérni. Ehhez 1-3 évnyi aktivitás szükséges. Vagy pedig neked is fizetned kell érte, vagy megvárni a karácsonyt amikor leviszik 50 pontra az árát. Pont ezért ritka hogy valaki meg tud hívni, de sokkal jellemzőbb hogy egyszerűen nem akarnak, mert félnek hogy elvesztik a fiókjukat, és utána már ők sem regisztrálhatnak vissza.
7/8 anonim válasza:
És nem mellesleg minimum Elite rangban kell lenned, vagy prémium tagságra kell előfizetned ahhoz, hogy meghívót tudj küldeni.
8/8 jarjar34 válasza:
Sziasztok,én 4 éve vadászok meghívóra az Ncore-ra,de sajnos nekem sincs senki ismim aki ott lenne regisztrálva,Estone-t használom,ott elég jó az arányom,de valahogy mégis szeretnék bejutni az Ncore-ra ,de ezek szerint esélytelen a dolog,abból amit írtatok:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!