Izom1890 kérdése:
Szerintetek jó rendelni az ebay vagy az amazon? Melyik a biztonságosabb és a gyorsabb szállításos Műszaki terméket szeretnék megrendelni egy mélynyomót ami 28-29 ezer ft ból kivan simán fuvarral együtt
Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 15:40
1/6 anonim válasza:
Erre az árra még számítsd rá a 27%-os áfát is. Szóval 35-6 ezer lenne. Megérné így is?
Az amazont nem ismerem, az ebayen pedig jó, 99% feletti értékelésű eladót kell keresni és nincs gond. Kb 40-szer rendeltem már, eddig az összes termék megérkezett.
2/6 TR75 válasza:
Mindkettő jó. Az amazon annyiban biztonságosabb, hogy "bolt".
Nekem mindkettővel jók a tapasztalataim (eddig), az ebayen viszont tényleg meg kell nézni, hogy kitől rendelsz (mint például a vaterán). Amazonnál volt elveszett csomagom, szó nélkül pótolták, és volt egyszer sérült termék is, azt is pótolták (a cserétől eltekintettek).
És persze, ahogy előttem írták, számolj rá áfát is.
3/6 A kérdező kommentje:
nem az az ára amit ír? nincs benne az árba az áfa?
2017. jún. 24. 16:44
4/6 anonim válasza:
Több százszor rendeltem ebayről, a termékek egy része nem érkezett meg. De ezek kis apróságok voltak, nem ilyen nagy böhöm cucc.
5/6 TR75 válasza:
Amazonon nincs, ami árat látsz, az áfa nélküli. Mielőtt fizetsz, akkor mutatja meg az áfás árat (plusz a termékenkénti díjat is, meg a postaköltséget).
6/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne az ebay angliai vagy német oldalán szétnézni, olcsóbb mint az amazon és másik EU-s tagállamból nincs ÁFA. Nyilván most az angliai oldalon jobban megéri. Sok magyar oldal van ami leírja, hogy mit hogy kell, de én ezt szoktam használni, ez a legegyszerűbb: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!