Meseltek egy kicsit?
Nem mindegy,hogy milyen középsuliba jársz. Ami rendesebb suli,azaz ahol kell teljesíteni,s te akarsz is teljesíteni,nemcsak bejárni a haverokhoz dumálni, ott tényleg jól telnek majd az évek. Persze suliba járni senki sem szeret annyira,de ha jó a környezetet akkor szép emlékek sokaságát tudod bezsebelni. Illetve valszeg azért is szép,mert együtt nőttök fel a kis kamasz korból a komolyodni kezdő fiatal felnőttekig,s a legtöbben ekkor tudják a legjobban kialakítani személyiségüket,itt derűlhet ki,kik az igazi barátok,itt kezdesz nagy célokat kitűzni.
Én jövőre leszek végzős, de szerintem a legjobb élményem az volt,mikor sikerélményem volt,azaz a rosszabb tanulmányi eredményekből végre fel tudtam tőrni,stabil jóra. :)
Ha szeretni dumálni,írhatsz am priviben!
19/L
Felnőttként azért tűnnek szépnek a középsulis évek, mert sok lehetőség, sok álmodozás ideje. Akkor még bármerre eldőlhet az élet, és több idő van a barátságokra, az izgalmas élményekre, meg talán a nagy szerelmekre is.
Felnőttként sok a felelősség :)
Én gimisként nem éreztem úgy, hogy szoros barátságaim lennének, és mindig voltak nagy érzelmi hullámok. De utólag már tudom, hogy marha jó időszak volt :D
(Felnőttnek is szeretek lenni, tök sikeres vagyok a szakmámban, és egy csomó ajándékot kaptam az élettől :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!