Tudnátok The 100-hoz (A visszatérők) hasonló sorozatokat mondani?
Halii.
Most fejeztem be a sorit. Nagyon tetszett és fáj is a szívem hogy csak jövőre lesz folytatás. Ismertek hasonló sorozatokat?
Ugyan ebben a betegségben szenvedek. Egyszerűen IMÁDOM, életemben nem láttam még ilyen fordulatos és megunhatatlan sorozatot, tele a legjobb színészekkel a világon😍 Majd meghalok a várakozásról. Hidd el, ehhez hasonló sorozatot nem fogsz találni. Nekem legalábbis hónapokig tartó keresés során nem sikerült. :"(
Mindenesetre én is nagyon figyelem a kérdésedre érkező válaszokat, hátha valaki tud mondani egyet.
Ha gondolod leírhetom a többi kedvencemet, hátha neked is megfelelnek, de ezek egyáltalán nem hasonlók:
Game of Thrones
Pretty Little Liars
13 reasons why
Deathnote
Sajnálom, hogy nem tudtam érdemben segítwni, de erre a kérdésre reagálnom kellett😂
Köszönöm a válaszokat! :)
Rá fogok nézni a sorozatokra, bár a 13 reasons why, Death Note és pretty little liars kilőve. Már láttam :c
Én jelenleg a most megjelent The Mist című sorozattal próbálóm enyhíteni fájdalmam.
Hmmm... Lehet én is megpróbálom. 😏
Végül te segítettél nekem😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!