Ismertek-e olyan Animéket, amikhez készült magyar szinkron?
Igen, ismerünk.
AnimeAddicts (ha még nem regisztráltál, akkor tedd meg, jelentkezz be) --> Ismertetők --> Ismertetők listája --> Anime --> oldalt kikeresed a "Téma" részt --> Magyar szinkron
Ha bejelentkeztél, erre kattintva ugyanoda lyukadsz ki, elméletileg kijelentkezve nem működik:
Így van, ott körülnézhetsz, de csak regisztráltaknak meg a kulcsszavas keresés. Jó sok szinkronosat találsz.
Ha kisgyereknek keresel, ott érdemes szemezgetned, ők még nem nagyon szeretik a feliratokat.
De kamaszok és felnőttek számára
nem javaslom animékhez a magyar szinkront, mert többnyire nem sikerül jól.
Ellenben az eredeti japán szinkronok többnyire magas színvonalúak, animékhez.
Bár pl a Death Note kivétel, kiváló magyar szinkron van hozzá, de az 14+-os krimi.
Death Note
Naruto
Kaleido Star
Blood Plus (azt hiszem)
Nana
Hellsing
"Amúgy a japán szinkron+felirat tényleg jobb, és az ember legalább megtanul gyorsan olvasni"
SŐT! Én egyfelől a (felnőtt) animék miatt kezdtem el (csupán hobbi szinten, de) japánul tanul(gat)ni! Egy magyar ajkú ráadásul jól tudja követni a japán beszédet (ha már hetek óta szokja, rendszeres anime nézéssel).
Bleach,De szerintem a szikronok szarok.pfff
csak a bleachnek van rendes szinkronja de csak a 170 részig asszem,Na meg az Inazuma eleven,amugy érdemes feliratosan nézni szerintem jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!