Én a hihetetlenül ostoba kérdéseken mindig jókat nevetek.
Azt is nagyon szeretem, amikor egy idő után 2-3 ember már egymással vitatkozik, úgy, hogy nem is emlékeznek, mi volt a kérdés. Az valami zseniális!:D
30 éve a haverommal mindig beutaztunk a belvárosba, leültünk egy metrómegállóba, vagy egy térre egy zsömlével, meg egy féllityós tejjel/kakaóval, és néztük az embereket. Nagyon jó szórakozás volt.
A Gyakori kérdések pont ugyanez, csak már virtuálisan. Nézem az embereket, néha beköpök valamit és figyelem a reakciókat.
Kategóriája válogatja. A szex szerelem témakörben pl azt szeretem, hogy ide csupa jellemóriás gerinctanulmány jár igét hinteni. A gyereknevelés kategóriában meg azt, hogy itt mindenki remekül tud gyereket nevelni. Kivéve, akinek van!
Viccet félretéve van itt néhány emberke, akinek érdemes odafigyelni a hozzászólásaira. Tanulni sohasem bűn, még akkor sem, ha (mint jómagam) közelít a 60-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!