Mivel foglaljam le magam nyáron?
Figyelt kérdés
Edzésre nem járok, a barátaim nyaralnak, testvérükre vigyáznak, itthon meg már nagyon unalmas és nem akarok egész nap sorozatokat nézni :/2017. jún. 20. 12:47
11/18 anonim válasza:
Kezdj olvasni. :)
Valami sima, otthoni edzésnek már most is nekiállhatsz, torna órai mozdulatokkal.
Tanulj meg sütni, főzni, kirándulj, sétáltass kutyát.
Én nagyon sokáig gyöngyöt fűztem.
12/18 anonim válasza:
15 évesen is elmehetsz diákmunkára, bár csak 2 hetet max egész nyáron, napi maximum 6 órában.
13/18 anonim válasza:
nézz animét vagy minecraft-ozz,vagy menj ki az udvarra játszani valamit ha van házi állatod játsz azzal is
15/18 anonim válasza:
azt nem értem miért kapok a kérdésemre 11 pontot ha senki se pontozott ráadásul többet írok mint valaki
16/18 anonim válasza:
"A válaszíró 11%-ban hasznos válaszokat ad."
Azt hogy a fenébe sikerült neked? XD
17/18 anonim válasza:
Nem értem énse hogy a gyakori kérdés miért pontoz le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!