Mi a feladata egy inspektornak?
Te most akarsz értelmes választ, vagy nem akarsz? Nem a te érdeked, hogy elegendő információt adj nekünk?
Ha gyárba, akkor nem csak a számolás nem megy, hanem a helyesírás sem.
Nyugi, minőségellenőrt jelent. Igen, kicsit komolyabban, mint, hogy csak átnézd 100%-ban az adott árut, azt ilyen helyeken sima operátor végzi. Valszeg lesznek benne tesz-minta végzések, papír munka, adatok bevitele számítógépbe, termelés elindítása termékekként a sorok elindítása minőségügyi szempontból, nyilván ehhez a dokumentáció megírása, selejt ellenőrzése adott időnként, jobb helyeken óránként, persze terméktől függ, de elektronika, autóipatrban tuti. Megköveteli a szabvány. Dolgozók leoktatása minőségügyi szempontból az adott termékről, új termékenként, ha sokat hibáznak,
ha a vevőnek új követelményei vannak, mérnöki munka segítése, auditok segítése.(ha nem bejövő árú meos leszel). Hát ahol én csináltam régebben, az autóelektronika, ott sokrétű volt,majdnem mérnökasszisztensi, nyilván jó ha angolul beszélsz valamennyit, mert pl nekünk leküldték a reklamációkat is néha, kinti mérnökökkel is azért el kellett boldogulni. Sok munka volt, de pörgött az idő, annyi meló volt, hogy a 12 órás műszak csak úgy elrepült. Aztán én dolgoztam mérnökasszisztensként is, most minőségügyes vagyok újra, de magasabb szinten sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!