Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltem internetről számítóg...

Rendeltem internetről számítógép hardvereket, és kaptam hozzá ajándákba egy Rocket Leauge Kulpont, és azt a kódot hove kell beírni? (Steamon próbáltam már) Igy néz ki: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 17:49
 1/4 Gign válasza:
Szia.. Van egy Steam nevü program oda kell regisztrálni és szerintem abba
2017. jún. 19. 18:00
 2/4 Gign válasza:
2017. jún. 19. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt ő is leírta, hogy már próbálta ott. A Steam kódok pedig jellemzően 5-5-5-5 karakteres formátumúak, míg ez a kupon kód 4-4-4-4-4-4 formátumú.

Elképzelhető hogy maga a kód nem Steam kulcs, hanem valamilyen oldal saját kódja ahol majd megkapod a kulcsot. A kupon leírását kell megnézni hogy mihez járt, például valamelyik hardver saját weboldalán kell beírni.

2017. jún. 19. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam már, mivel egy gtx 1050 ti-t rendeltem, és a geforce experiencbe kellett aktiválni, és az meg átirányít steamre és ott aktiválja automatikusan
2017. jún. 20. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!