Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudok venni régebbi...

Honnan tudok venni régebbi Bravo magazint?

Figyelt kérdés
2 éve gyűjtögetem őket, de a 2016-os májusi szám hiányzik és baromira jó lenne, ha nem hiányozna egy sem a készletemből. Elektronikusan utálok mindent, szóval e-magazin ki van zárva. Már csak a poszterek miatt is szeretnék hozzájutni. Kérlek segítsetek, sokat jelent nekem!

2017. jún. 19. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyelj hát nem tudom az segít-e.

Nekem régebbi gamer magazinjaim vannak, és első gondolat hol tudnám eladni, rámentem jófogás, vatera, és tele volt régi magazinokkal.. És még bontatlan újak is rengeteg.

Nézz körül ott, hátha találsz..

2017. jún. 19. 23:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot, habár szerintem nem sok Bravo újságot találhatok, és szeretném poszterekkel, jó állapotban megvenni. szétnézek, és remélem találok, mégegyszer köszönöm a tanácsot^^
2017. jún. 20. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!