Honnan tudok venni régebbi Bravo magazint?
Figyelt kérdés
2 éve gyűjtögetem őket, de a 2016-os májusi szám hiányzik és baromira jó lenne, ha nem hiányozna egy sem a készletemből. Elektronikusan utálok mindent, szóval e-magazin ki van zárva. Már csak a poszterek miatt is szeretnék hozzájutni. Kérlek segítsetek, sokat jelent nekem!2017. jún. 19. 12:09
1/2 anonim válasza:
Figyelj hát nem tudom az segít-e.
Nekem régebbi gamer magazinjaim vannak, és első gondolat hol tudnám eladni, rámentem jófogás, vatera, és tele volt régi magazinokkal.. És még bontatlan újak is rengeteg.
Nézz körül ott, hátha találsz..
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot, habár szerintem nem sok Bravo újságot találhatok, és szeretném poszterekkel, jó állapotban megvenni. szétnézek, és remélem találok, mégegyszer köszönöm a tanácsot^^
2017. jún. 20. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!